Καριέρα

Η Δικλίς ερευνά συνέχεια την αγορά και αναζητά νέες και νέους για την στελέχωση των γραφείων της. Η Εταιρία πάντα προσαρμοσμένη στο σήμερα και αξιοποιώντας εμπειρία περισσότερη από 28 χρόνια, εφαρμόζει σύγχρονες στρατηγικές στην προετοιμασία της νέας γενιάς επαγγελματιών συμβούλων ασφαλιστών, πρωτοτυπεί και αντιμετωπίζει τα δεδομένα της αγοράς σε ρεαλιστική βάση, χωρίς να υπόσχεται ουτοπικές εξελίξεις.

 

Τα νέα στελέχη που αναζητά δεν τα αμείβει με ποσοστά προμηθειών. Αμείβει με σταθερές μηνιαίες αποδοχές, ώστε να μπορούν απρόσκοπτα να αφοσιωθούν και να προσφέρουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες με σκοπό να μην αντιμετωπίζουν το ψυχολογικό πρόβλημα της επιβίωσης που δημιουργείται από καθεστώτα αμοιβών με προμήθειες. Αυτό σημαίνει πως πάγια φιλοσοφία της Εταιρίας είναι να χρηματοδοτεί και να υποστηρίζει μέσα από επιστημονική εκπαίδευση και εξειδίκευση νέους ανθρώπους που αποφασίζουν να υπηρετήσουν τον θεσμό της ιδιωτικής ασφάλισης από οποιοδήποτε πόστο.

 

Οι γεωγραφικές περιοχές που έχουν άμεσο ενδιαφέρον για την Εταιρία είναι οι νομοί Λακωνίας, Μεσσηνίας, Αρκαδίας, Αργολίδος, Κορινθίας και Ηλείας. Η στελέχωση που αναφέρεται σε σταθερές μηνιαίες αποδοχές, αφορά το διοικητικό προσωπικό και το τμήμα ανάπτυξης πωλήσεων.