Φιλοσοφία και αρχές

Οι άνθρωποι που στελεχώνουμε  την  Δικλίς ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ δεν εφαρμόζουμε τίποτα περισσότερο από την λογική του αυτονόητου.

Το αυτονόητο στη σκέψη του καταναλωτή όταν αποφασίσει να καλύψει έναν κίνδυνο, συνδέεται  με την προσδοκία  (και απαίτησή του) της απόκτησης ενός καλού προιόντος ή μια καλής υπηρεσίας.

Σε εποχές δυστυχώς που  πολλοί διατείνονται πως είναι   ό,τι δηλώνουν, όλοι εμείς στη Δικλίς ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ  25 χρόνια προσπαθούμε να αποδεικνύουμε στους εργοδότες μας (ασφαλισμένους μας) που μας εμπιστεύθηκαν, πως αμειβόμαστε επειδή νοιώθουμε πως το καθήκον μας είναι να κάνουμε σωστά την δουλειά μας παρέχοντας υψηλές υπηρεσίες.

Κάθε νοικοκυριό,  κάθε επιχείρηση καλύπτουν τις ανάγκες τους, ερευνώντας την αγορά για να πετύχει ανταγωνιστικά κόστη και υψηλή ποιότητα, ενώ φαντάζει απίθανη η περίπτωση η αγορά ευτελών, φθηνών ή αμφίβολης ποιότητας προϊόντων ή υπηρεσιών. Σήμερα και μετά από 25 χρόνια συνεχούς και αδιάκοπης παροχής υπηρεσιών στην ασφαλιστική βιομηχανία, εγγυόμαστε το προφανές.
Προφανές είναι το  σύστημα αρχών μας που συνδέεται, με την αυτονόητη αντίληψη και  υποχρέωση  παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών.

 
ΕΞΕΛΙΞΗ

Σήμερα μετά από 25 χρόνια επαγγελματικής δραστηριότητας, η  Δικλίς ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ,  είναι κορυφαία  μονάδα παροχής υψηλών ασφαλιστικών υπηρεσιών και η μοναδική πιστοποιημένη Εταιρία Μεσιτών Ασφαλίσεων στην Πελοπόννησο. 

Παρέχει Know how και τεχνογνωσία σε περισσότερους από 100 επαγγελματίες ασφαλιστές στην Πελοπόννησο και στην Αττική. 

Περισσότεροι από 40.000 πελάτες μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους και έχουν καλύψει τις ασφαλιστικές τους ανάγκες μέσω των Ασφαλιστικών Εταιριών που συνεργαζόμαστε.

 
ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ  

Η στρατηγική ανάπτυξης της Εταιρίας συνδέεται με την φιλοσοφία,  πως  η περιφέρεια θα παραμένει αυξητικά κεντρικός μοχλός ανάπτυξης της χώρας, εκτός της πρωτεύουσας και των παραδοσιακών μεγάλων αστικών κέντρων.  Αυτός είναι και ο λόγος που η Εταιρία επέλεξε να δραστηριοποιηθεί κυρίως στην Πελοπόννησο με έδρα τη Σπάρτη Λακωνίας. 

Η Εταιρία το 2006 ξεκίνησε την υλοποίηση 5ετούς business plan (2006-2010).

Το 2007 για την εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων του νομού Μεσσηνίας, εγκαινιάστηκε το υποκατάστημα της Καλαμάτας.

Γραφεία εξυπηρέτησης διατηρεί στο Κιάτο Κορινθίας, στην Τρίπολη και στα Κύθηρα.

Στην Αττική οι ασφαλισμένοι εξυπηρετούνται από το 1990 από το  γραφείο των  Μελισσίων.  Το 2009 εγκαινιάστηκε και δεύτερο γραφείο στην Παλλήνη.

Η παρουσία της Εταιρίας μέσω νέων υποκαταστημάτων και σε άλλα γεωγραφικά σημεία της Πελοποννήσου, θα εξαρτάται από την αντίστοιχη εκδήλωση ενδιαφέροντος.